Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Електирчна енергія, код “Єдиний закупівельний словник” 09310000-5

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором  закупівлі: UA-2021-11-24-002964а

Роменського закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №6 “Зірочка” Роменської міської ради Сумської області

1.Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

   Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено з урахуванням діючих державних стандартів якості, яким повинен відповідати відповідний вид товару.

Постачання електричної енергії споживачу регулюється чинним законодавством України: – Кодексом систем розподілу, затвердженого постановою Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг України від 14.03.2018 № 310; – Кодексом системи передачі, затвердженого постановою Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг України від 14.03.2018 № 309; – Законом України від 13.04.2017 № 2019-VIII «Про ринок електричної енергії»; – Правилами роздрібного ринку електричної енергії, затвердженими постановою Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг України від 14.03.2018 № 312.

Вимоги щодо якості електричної енергії. Параметри якості електричної енергії в точках приєднання Споживача у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014. Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення (EN 50160:2010, IDT). Оцінка відповідності показників якості електричної енергії проводиться на проміжку розрахункового періоду, рівного 24 годинам.

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

   Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена  з урахуванням фактичних обсягів споживання Роменським закладом дошкільної освіти (ясла-садок) №6 «Зірочка» електричної енергії у 2021 році та ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі згідно даних з офіційного сайту ДП «Оператор ринку» https://www.oree.com.ua/index.php/indexes, що включають в себе всі витрати на транспортування, навантаження та розвантаження, страхування та інші витрати, сплату податків і зборів тощо. Послуги з розподілу електричної енергії сплачуються Замовником самостійно безпосередньо оператору системи розподілу відповідно до договору про надання послуг з розподілу, укладеним між оператором системи розподілу та Замовником.  До ціни пропозиції замовник не включає послуги з розподілу електричної енергії.

Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, 245000,00 грн. (двісті сорок п’ять  тисяч   гривень 00 копійок).

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *