Відкрите міське методичне об`єднання вихователів закладів дошкільної освіти (5-го року життя) Тема: “Математика розум упорядковує”

     14 лютого 2018 року на базі ЗДО №6 «Зірочка» було проведено засідання методичного об’єднання вихователів груп 5-го року життя на тему: «Математика розум упорядковує». Вихователь Косенко Ірина Віталіївна провела цікаве інтегроване заняття  логіко-математичного спрямування  з елементами економіки «Лісова крамниця Foxes shop». У ході якого були використані інноваційні методи та прийоми розвитку логічного мислення у малят.  Яковлєва Валентина Григорівна вихователь-методист закладу  підготувала змістовну інформацію  про значення перших кроків  у світі чисел, цифр, обчислень, вимірювань в дошкільному віці. У методичному кабінеті нею була презентована  виставка дидактичних ігор  та посібників з логіко-математичного напрямку, виготовлених педагогами ЗДО.

    Керівником методичного об’єднання Бабич Н.Ф. був проведений круглий стіл «Математика розум упорядковує», який пройшов у формі педагогічної  майстерні, що надало можливість поспілкуватися і поділитися своїми професійними надбаннями присутнім вихователям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *