Міське методичне об`єднання вихователів груп дітей раннього віку на тему: “Розвиток мовлення дітей раннього віку, як засіб пізнання навколишного світу”

      18 квітня у закладі дошкільної освіти №6 “Зірочка” пройшло міське методичне об`єднання вихователів груп дітей раннього віку на тему: “Розвиток мовлення дітей раннього віку, як засіб пізнання навколишного світу”, під час якого було проведене  відкрите занняття на тему: “Подорож до сонечка” з дітьми групи “Веселка” – вихователь Стромиленко Т.П. та презентована виставка – “Захоплюючі ігри для розвитку мовлення малюка” 

     Тетяна Петрівна створила розробку сучасного заняття з розвитку мовлення, враховуючи індивідуальні особливості своїх малюків. Хід заняття не переобтяжений теорією, мав безліч цікавих сюрпризних моментів, таких як: прихід маленьких курчат, скринька сюрприз, сонячний зайчик та інші.  Все це вдало поєднолося у цікавому занятті та дало змогу малюкам в ігровій формі розвиватися, формуючи правильну розмовну мову.

      На виставці були представлені яскраві сучасні летбуки, які педагоги закладу виготовили власноруч, а також дидактичні ігри, методичні посібники та література.

         Засідання пройшло в теплій, дружній атмосфері, від якого всі отримали корисний досвід та позитивні емоції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *