Тиждень безпеки дитини

В Роменському закладі дошкільної освіти № 6 “Зірочка” з 15 по 19 березня 2019 року пройшов тематичний “Тиждень безпеки дитини” .
Метою проведення «Тижня безпеки дитини » було поліпшення профілактичної роботи та якості освітньо-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час НС.
Під час підготовки та проведення «Тижня безпеки дитини» в закладі проведено ряд заходів:
– вчитель – логопед Іванченко К.М. провела корекційне заняття “Грибна галявина”, в ході якого закріпила правильну вимову звука “р” у складах та реченнях, про різновиди грибів та правила поводження з ними.
З малюками 4-го року життя групи “Сонечко” вихователь Панасенко С.І. в ході інтегрованого заняття “В пошуках абетки безпеки” познайомила дітей з властивостями вогню, вчила дітей бути обережними.
Вихователь Лавріненко Т.Й. під час квесту “Подорож до країни безпеки” формувала у дітей 5-го року життя групи “Ромашка” навички правильної поведінки на дорозі, пропагувала правила безпечної поведінки під час пожежі та в контактах з незнайомцями.
Старші дошкільники групи “Калинка” (вихователь Косенко І.В., музичний керівник Покутна Н.М.) розкрили свої творчі здібності та достатній рівень знань з безпеки життєдіяльності під час музичного фесту “Ми – майбутні рятівники”.
Сестра медична старша Северіна М.П. провела з персоналом ЗДО №6 “Зірочка” практичний тренінг “Надання першої медичної допомоги дітям при надзвичайних ситуаціях”.

В ході інтерактивної гри з педагогами “Безпека особистих кордонів” практичний психолог Коваленко І.А. надала практичні поради та рекомендації по збереженню особистої безпеки.

Всі групи закладу прийняли активну участь у виставці “Про вогонь нам треба знати – з ним не можна жартувати “.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *