Участь у ІІІ Міжнародному занятті доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин

Сьогодні, у час війни, коли українське суспільство переживає стрес, втрати та невідомість перед майбутнім, ще більшої ваги набувають заходи, що об’єднують та дарують віру в перемогу добра над злом.
Саме таким заходом стало ІІІ Міжнародне заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, яке пройшло 26 лютого – 1 березня в закладах дошкільної освіти України та зарубіжжя.
До заходу долучились 1885 навчальні заклади з усіх областей України та закордону!
Традиційно учасниками заходу стали також іноземні садочки з Болгарії, Естонії, Словенії, Латвії, Литви та Чорногорії.
В нашій країні Заняття доброти пройшло у 885 населених пунктах, зокрема у 227 містах, 134 селищах міського типу та 524 селах. Навіть садочки з прифронтових та тимчасово окупованих територій (Авдіївка, Бахмут, Верхньоторецьке, Добропілля, Дружківка, Лисичанськ, Покровськ, Рубіжне, Часів Яр), провели онлайн заняття та стали учасниками Заняття доброти.
Всього в рамках ІІІ Міжнародного заняття доброти педагоги провели 7290 занять доброти у 1865 закладах дошкільної освіти, на яких вчили дітей правильно доглядати за тваринами, розповідали їм про “мову” тіла собак та котів, відповідальність господарів, причини появи безпритульних тварин та притулки, важливість добрих справ та волонтерства.
Вихователі Роменського ЗДО №6 “Зірочка” також долучилися до встановлення Національного рекорду України «Найбільша кількість занять доброти».
Усією дружньою садковою родиною ми відчули єдність площини добра, адже віра в добро дарує надію на Перемогу над злом та світлим майбутнім України.
Возможно, это изображение текст
 
 
 
 
 
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *